Wat kun je zo al verwachten
bij de Zutphense

Wat kun je zo al verwachten bij de Zutphense

Veel kijken naar foto´s is essentieel voor fotografen. Een belangrijk onderdeel van het jaarprogramma is dan ook de “eigen werk-avond”, welke om de andere clubavond op het programma staat. Leden nemen hun laatste werk mee en daar wordt door middel van discussies opbouwende kritiek op geleverd: de discussies concentreren zich derhalve meer op de creatieve, inhoudelijke kant van het fotowerk dan op de technische aspecten.
Op de overige clubavonden worden goede en bekende fotografen uitgenodigd. Hier wordt, door alleen al het kijken naar goede fotografie, het inzicht van de leden vergroot.

Het clubseizoen van ‘de Zutphense’ loopt van januari tot en met december. Daarin zijn de bijeenkomsten één keer in de twee weken op de woensdagavond en beginnen om 20.00 uur. Zie voor het programma “De agenda”.

Rechtsboven: René Nieuwenhuis.
Linksonder: Gertjan van de Meent

Indien je belangstelling hebt om lid te worden van ‘de Zutphense’, kan je eerst vrijblijvend een paar keer een clubavond bezoeken om te kijken, of ‘de Zutphense’ wat voor je is. Indien je besluit om lid te worden, kost een lidmaatschap € 90,- per jaar.

De club bijeenkomsten zijn in Multifunctioneel Centrum Waterkracht, Ruijs de Beerenbrouckstraat 106 in Zutphen.